Menü Bezárás

Metamorf masszázs – Gyengéd blokkoldás

                                      

Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg, és nem egy hagyományos értelemben vett masszázsról van szó.
Három testrészen kezelek, a kézfej, a láb és fej.

Energetikai kezelés ideje: 50 perc

Metamorf Masszázs – a Támogató Erőforrás


Rendszeresen végezve segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A metamorf masszázsnak nincs mellékhatása, bárkin, idős embereken, férfiakon és nőkön, gyerekeken egyaránt alkalmazható.
Már a sámánok is ismerték használták ezt a technikát.

Magzati korban édesanyánkkal való szimbiózisban a rajta keresztül átélt negatív élmények hatását csökkenti – szüntetheti meg. Egy közeli hozzátartozó halála,  baleset, és sok külső hatás érheti a magzatot az anyukáján keresztül. Ez a hiány sokszor egy egész életen át tartó keresést is jelenthet, ami megakadályozhatja az életképes-tartós párkapcsolat kialakulását is.

Előző életekből hozott minták oldásával könnyíti meg a jelen életünkben mindennapi életünk. Akár az elmúlt száz év háborúiban elkövetett bűnösök és áldozatok genetikai örökségét is. A családból hozott, beépült, automatizmussá vált mintákat a családi sorban pl. apa-nagyapa-dédapa-… .
A felszabaduló erőforrást, amit ezeknek az energiáknak az elnyomására használtunk a tudatalattinkba zárva korábban, átveheti az életöröm és tenni vágyás.

Személyiség-orientált módszereknél a változást segíti, közben enyhíti az esetleges fizikai és lelki hatásokat.

Fájdalommentes, gyengéd módszer, amivel támogatni, kiegészíteni lehet minden fizikai és energetikai kezelést. Masszázságyon , halk zene mellett, ellazulva, ruhában, történik. A reflexpontokat érintéssel, a megfelelő sorrendben aktiválva megkezdődik egy folyamat, ami a változásokat elindítja

A metamorf masszázs mindenki számára lehetőség, aki érdeklődik az alapvető öngyógyítás gondolata iránt.
• Célja az egyensúly és a stabilitás megteremtése. Megszabadít a negatív tudattalan emlékektől és a múltból származó genetikai hatásoktól.
• A negatív emlékek „blokkok”, amelyek a fogantatáskor rögzítésre kerülnek meghatározzák az elme élethez való viszonyát.
• Minden betegség, legyen az mentális, fizikai, érzelmi vagy viselkedési, a fogantatáskor bevésődött és a terhesség alatt kialakult elsődleges tudati attitűdökből ered.
• A metamorf masszázs gyakorlása révén megszabadulhatunk a tudattalan zavaroktól vagy „blokkoktól”. A blokkok lelki, fizikai , érzelmi vagy viselkedési tünetekként nyilvánulnak meg pl. szorongás, depresszió, magas vérnyomás, álmatlanság, migrén, hátfájás, étkezési zavarok, függőségek stb.