Menü Bezárás

Metamorf masszázs – Gyengéd blokkoldás

 

                                      

Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg, és nem egy hagyományos értelemben vett masszázsról van szó.Három testrészen kezelek, a kézfej, a láb és fej.

Energetikai kezelés ideje: 50 perc

Metamorf Masszázs – mint Támogató Erőforrás

Rendszeresen végezve segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A metamorf masszázsnak nincs mellékhatása, bárkin, idős embereken, férfiakon és nőkön, gyerekeken egyaránt alkalmazható.Már a sámánok is ismerték használták ezt a technikát.

Magzati korban édesanyánkkal való  szimbiózisban a rajta keresztül átélt negatív élmények hatását csökkenti – szüntetheti meg. Egy közeli hozzátartozó halála,  baleset,és sok külső hatás érheti a magzatot az anyukáján keresztül.Ez a hiány sokszor egy egész életen át tartó keresést is jelenthet, ami megakadályozhatja az életképes-tartós párkapcsolat kialakulását is.

Előző életekből hozott minták oldásával könnyíti meg a jelen életünkben mindennapi életünk. Akár az elmúlt száz év háborúiban elkövetett bűnök és áldozatok genetikai örökségét.A családból hozott, beépült, automatizmussá vált mintákat, a családi sorban-apa-nagyapa-dédapa-stb.

A felszabaduló erőforrást ami ezeknek az elnyomására használtunk a tudatalattinkba zárva korábban, átveheti az életöröm és tenni vágyás.Fájdalommentes, gyengéd módszer amivel támogatni, kiegészíteni lehet minden fizikai és energetikai kezelést.

Személyiség-orientált módszereknél.a változást segíti, közben enyhíti az esetleges fizikai és lelki hatásokat.

Módja : Masszázságyon , halk zene mellett, ellazulva ,ruhában, történik. A reflexpontokat érintéssel, a megfelelő sorrendben aktiválva indul el egy folyamat ami a változásokat elindítja.

A láb az a csatorna, melyen keresztül a test és a szellem aktív áramlása, mint egész kifejeződik” A cselekedet-hárítás mintája a lábakon fejlődik ki. A lábak kezelése felszabadíthatja az életben való előbbre jutásunk képességét.Majd a kezeken dolgozunk. A kezeken végzett kezelés a “” való átváltozást és újrarendezést idézi és segíti elő. Megkönnyíti az új cselekedetet. A kéz a szellem meghosszabbított, eszköze.A fejen végzett kezelés megadja azt a lehetőséget, hogy a változás új mintáját integráljuk a gondolkodásmódunkba.A kezelés során a sejtekből felszínre kerül olyan formában, ahogyan ez lehetséges, (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva.