Menü Bezárás

Lomi-Lomi Masszázs

Testmeditáció az érintés szeretetével

(olajos masszázs)

A hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő gyógyítóhoz (Kahuna Lapa’au) fordultak, hogy a kezelés segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől.

Az egész testet érintő olajos masszázs,ellazítja az izmokat,tisztítja a nyirokrendszert és elsimítja az a feszültségeket, kikapcsolja az agyalást-gondokat.

Tölti a gyerekkorból hozott érintés és a figyelem szeretet hiányát amit nem kaptunk meg.

A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálja, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések állnak útjában.

Olajos masszázs ideje 1,5 óra

  ” A masszázsok királynője “

Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz (Kahuna Lapa’au) fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól.
A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések álltak útjában. Azonkívül az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel. Lomi-Lomi egy fejlesztő, tápláló és szerető érintést nyújtó masszázs, az érintés művészete. Azonban még ennél is többet nyújt. Ne agyalj, ne gondolkodj, mindig a jelenre koncentrálj. Csak lépj ki az elmédből és, figyelj a belső kommunikációdra,  és a bölcsesség megérkezik!

A akahai, jóság
L lokahi, egység
O oluolu, kedvesség
H haahaa, alázatosság
A ahonui, türelem

A tenger ringató ritmusával mossa ki a feszültséget és egyesíti újra tested,lelked miközben méregtelenít és feltölt.
Elvarázsol-kihúz a hétköznapok rutinjából.
Egy belső utazás magadba a belső békédbe, amíg nyugodtan fekszel és ellazulsz.

Megújulva, megtisztulva térhetsz vissza a hétköznapokba.