Menü Bezárás

Lomi-Lomi Masszázs

Testmeditáció az érintés szeretetével

(olajos masszázs)

Az egész testet érintő olajos masszázs, ellazítja az izmokat,tisztítja a nyirokrendszert és elsimítja a feszültségeket, kikapcsolja az agyalást.

Tölti a gyerekkorból hozott érintés és figyelem-szeretet hiányát, amit nem kaptunk meg.

A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálja, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések állnak útjában.

Olajos masszázs ideje 1,5 óra

 
”A masszázsok királynője“

Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz (Kahuna Lapa’au) fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól.
Azonkívül az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel. Lomi-Lomi egy fejlesztő, tápláló és szerető érintést nyújtó masszázs, az érintés művészete. Azonban még ennél is többet nyújt. Ne agyalj, ne gondolkodj, mindig a jelenre koncentrálj! Csak lépj ki az elmédből és, figyelj a belső kommunikációdra,  és a bölcsesség megérkezik!

A akahai, jóság
L lokahi, egység
O oluolu, kedvesség
H haahaa, alázatosság
A ahonui, türelem

A tenger ringató ritmusával mossa ki a feszültséget és egyesíti újra tested-lelked miközben méregtelenít és feltölt.
Elvarázsol, kihúz a hétköznapok rutinjából.
Egy belső utazás magadba a belső békédbe, amíg nyugodtan fekszel és ellazulsz.

Megújulva, megtisztulva térhetsz vissza a hétköznapokba.