http://lelekerintes.hu/szolgaltatasaim/rkranioszakrális kezelés/ http://lelekerintes.hu/szolgaltatasaim/rkranioszakrális kezelés/
Menü Bezárás

A központi idegrendszer minden szervünkkel összeköttetésben áll, és hatással van azok működésére. Itt kering az agyi-gerincvelői folyadék, melynek kitapintható ritmusa van (craniosacralis ritmus), így ez a szervezet harmadik ritmusát képezi a szív- és a légzésritmus mellett. Testünk harmonikus működéséhez szükséges, hogy az agyi-gerincvelői folyadék akadálytalanul áramolhasson a rendszerben. Ha a szervezetet valamilyen fizikai, vagy lelki trauma éri (legyen az születéskori esemény, baleset, stressz), szöveti feszültségek, ún. blokkok alakulhatnak ki a rendszerben. Ezek feloldásában segít a craniosacrális terápia a szöveti feszültségek oldásával.

A kezelés elején a  megkeresi a problémák forrásának, a tünetek, panaszok okának helyét a testben. Ezt követően leginkább a koponyán, a keresztcsonton és a test kötőszövetes rendszerén végez finom mikromanipulációt; rendkívül apró és gyengéd mozdulatokkal korrigálja a koponyacsontok mikromozgásait, meghatározza, majd elhárítja a kötőszövetek szabad mozgásának, az agyi-gerincvelői folyadék szabad áramlásának akadályait, hatást gyakorolva ezzel a test minden részére, szervére, rendszerére.

Egy kezelés kb. 50 perc, gyerekeknél – életkortól, problémától függően – kevesebb is lehet.  

Ha felkeltette az érdeklődésed a kraniális rendszer működése : https://youtu.be/mBZfsSIIYPw